Lääketieteellisten alojen yhteisvalinta

Tiedot valintakokeen ennakkomateriaalista ja hakijan ohjeet julkaistu 23.4.2021 (päivitetty 26.4.)

23.04.2021

Lääketieteellisten alojen yhteisvalinnan valintakokeen ennakkomateriaalin tiedot ja ohjeita valintakokeisiin osallistuville hakijoille on julkaistu.

Lääketieteellisten alojen yhteisvalinnan valintakokeen ennakkomateriaalin tiedot on julkaistu sivulla https://www.laaketieteelliset.fi/hakeminen/valintakoemateriaali . Huom! Päivitetty 26.4.

 

Valintakoe pidetään tiistaina 25.5. klo 9-14. Lääketieteellisten alojen valintakokeisiin 2021 osallistuville yleiset ohjeet on myös julkaistu. Ohjeita valintakokeisiin on sivulla https://www.laaketieteelliset.fi/hakeminen/ohjeita-valintakokeeseen .

Valintakokeet järjestetään tarkoin turvallisuusjärjestelyin. Valintakokeeseen osallistuvien on tärkeää tutustua myös yliopistojen yhteiseen turvallisuusohjeeseen hakijoille: https://www.unifi.fi/uutiset/yliopistojen-valintakokeet-2021-hakijan-turvallisuusohje/ .

 

Hakijan tulee tarkistaa mahdolliset yliopistokohtaiset tarkentavat ohjeet sen hakukohteen yliopiston verkkosivuilta, minkä hakija on hakulomakkeelle ilmoittanut valintakokeensa suorituspaikaksi. Linkit yliopistojen verkkosivuille löytyvät ohjeita valintakokeeseen –sivuilta https://www.laaketieteelliset.fi/hakeminen/ohjeita-valintakokeeseen 

« Takaisin uutisarkistoon