Lääketieteellisten alojen yhteisvalinta

Lääketieteellisten alojen valintojen 2024 tulokset on julkaistu

01.07.2024

Vuoden 2024 lääketieteellisten alojen valintojen tulokset on julkaistu. Hakijat voivat tarkistaa oman valintatuloksensa Oma opintopolku -palvelussa. Lääketieteen hakukohteiden aloituspaikkamäärien lisäys on mukana julkaistuissa tuloksissa.

 

Alimmat hyväksymispisterajat lääketieteen ja hammaslääketieteen hakukohteisiin sekä eläinlääketieteen hakukohteeseen löytyvät kootusti täältä. Taulukkoon on kirjattuna alimmat hyväksymispisterajat 1.7.2024 sijoittelun tulosten mukaisena. Hakukohteiden tiedoissa on eriteltyinä tämän hetken mukaiset alimmat hyväksymispisteet todistusvalinnassa sekä valintakoevalinnassa ensikertalaisten valintajonossa ja kaikkien hakijoiden valintajonossa.

Hakijat voivat tarkastella digitaalisissa valintakokeissa antamiaan koevastauksia ja niiden pisteytyksiä Valintakoepisteet –palvelussa osoitteessa https://tulokset.korkeakouluun.fi. Valintakoepisteet -palvelu aukeaa 4.7.2024 klo 12. Palvelu on auki 31.12.2024 saakka. Lisätietoja ja ohjeita valintojen tuloksista lääketieteellisten alojen yhteisvalinnan sivuilla https://www.laaketieteelliset.fi/hakeminen/valinnan-tulokset
Tietoa korkeakoulujen yhteishaun valintojen tuloksista opintopolku -sivustolla: https://opintopolku.fi/konfo/fi/sivu/korkeakoulujen-yhteishaun-valintojen-tulokset.

« Takaisin uutisarkistoon