Lääketieteellisten alojen yhteisvalinta

Lääketieteellisten alojen valintojen 2023 tulokset on julkaistu

30.06.2023

Vuoden 2023 lääketieteellisten alojen valintojen tulokset on julkaistu. Hakijat voivat tarkistaa oman valintatuloksensa Oma opintopolku -palvelussa.

Alimmat hyväksymispisterajat lääketieteen ja hammaslääketieteen hakukohteisiin sekä eläinlääketieteen hakukohteeseen löytyvät kootusti täältä. Taulukkoon on kirjattuna alimmat hyväksymispisterajat 30.6.2023 sijoittelun tulosten mukaisena. Hakukohteiden tiedoissa on eriteltyinä tämän hetken mukaiset alimmat hyväksymispisteet todistusvalinnassa sekä valintakoevalinnassa ensikertalaisten valintajonossa ja kaikkien hakijoiden valintajonossa.

Hakijat voivat tarkastella digitaalisissa valintakokeissa antamiaan koevastauksia ja niiden pisteytyksiä Valintakoepisteet –palvelussa osoitteessa https://tulokset.korkeakouluun.fi. Valintakoepisteet -palvelu aukeaa 7.7.2023 klo 12. Palvelu on auki 31.12.2023 saakka. Lisätietoja ja ohjeita valintojen tuloksista lääketieteellisten alojen yhteisvalinnan sivuilla https://www.laaketieteelliset.fi/hakeminen/valinnan-tulokset
Tietoa korkeakoulujen yhteishaun valintojen tuloksista opintopolku -sivustolla: https://opintopolku.fi/konfo/fi/sivu/korkeakoulujen-yhteishaun-valintojen-tulokset.

« Takaisin uutisarkistoon