Lääketieteellisten alojen yhteisvalinta

Lääketieteellisten alojen valintojen 2022 tulokset on julkaistu

04.07.2022

Vuoden 2022 lääketieteellisten alojen valintojen tulokset on julkaistu 4.7.2022. Hakijat voivat tarkistaa oman valintatuloksensa Oma opintopolku -palvelussa.

Alimmat hyväksymispisterajat lääketieteen ja hammaslääketieteen hakukohteisiin sekä eläinlääketieteen hakukohteeseen löytyvät kootusti täältä. Taulukkoon on kirjattuna alimmat hyväksymispisterajat 4.7.2022 sijoittelun tulosten mukaisena. Hakukohteiden tiedoissa on eriteltyinä tämän hetken mukaiset alimmat hyväksymispisteet todistusvalinnassa sekä valintakoevalinnassa ensikertalaisten valintajonossa ja kaikkien hakijoiden valintajonossa. Samasta taulukosta löytyy myös eläinlääketieteen, hammaslääketieteen ja lääketieteen valintakoevalinnan skaalauskertoimet 2022.

Hakijat voivat tarkastella digitaalisissa valintakokeissa antamiaan koevastauksia ja niiden pisteytyksiä Valintakoepisteet –palvelussa osoitteessa https://tulokset.korkeakouluun.fi. Valintakoepisteet -palvelu aukeaa 8.7.2022 klo 12. Palvelu on auki 31.12.2022 saakka. Lisätietoja ja ohjeita valintojen tuloksista lääketieteellisten alojen yhteisvalinnan sivuilla https://www.laaketieteelliset.fi/hakeminen/valinnan-tulokset
Tietoa korkeakoulujen yhteishaun valintojen tuloksista opintopolku -sivustolla: https://opintopolku.fi/konfo/fi/sivu/korkeakoulujen-yhteishaun-valintojen-tulokset.

 

« Takaisin uutisarkistoon