Lääketieteellisten alojen yhteisvalinta

Ohjeita valintakokeisiin 2019 osallistuville julkaistu

01.03.2019

Lääketieteen, hammaslääketieteen ja eläinlääketieteen valintakokeet pidetään keskiviikkona 15.5.2019. Kaikille lääketieteellisten alojen valintakokeisiin 2019 osallistuville yhteisiä ohjeita on julkaistu.

Lääketieteen, hammaslääketieteen ja eläinlääketieteen valintakokeet pidetään keskiviikkona 15.5.2019 klo 9.00 – 14.00. Hakijan on osallistuttava valintakokeeseen siinä yliopistossa, jonka hän on asettanut ylimmäksi hakukohteeksi lääketieteen tai hammaslääketieteen yhteisvalinnassa. Muualla tehtyä koetta ei arvioida. Eläinlääketieteen valintakoepaikasta löytyy tietoa Helsingin yliopiston sivulta.

 

Kaikille lääketieteellisten alojen valintakokeisiin 2019 osallistuville yhteisiä ohjeita on julkaistu sivulla http://www.laaketieteelliset.fi/hakeminen/ohjeita-valintakokeeseen. Tutustu huolellisesti etukäteen ohjeisiin ennen valintakokeeseen tuloa! Tarkista myös tarkemmat yliopistokohtaiset ohjeet valintakokeisiin tuleville sekä tiedot valintakoesaleista yhteisvalinnassa ylimmäksi hakukohteeksi asettamasi yliopiston sivuilta. Linkit yliopistojen valintakoesivuille löytyvät ohjeista valintakokeeseen osallistuville.   

« Takaisin uutisarkistoon