Lääketieteellinen ammatillinen jatkokoulutus

Yliopistojen opintotietojärjestelmät vaihtuvat

01.06.2021

Sisu-opintotietojärjestelmä on otettu käyttöön Helsingin yliopistossa 1.6.2021 alkaen ja Tampereen yliopistossa 1.8.2020 alkaen. Turun yliopistossa Peppi-opintotietojärjestelmä korvaa NettiOpsun 2.8.2021. Järjestelmät ovat käyttökatkolla 24.6.-2.8. Oulun ja Itä-Suomen yliopistot ottavat käyttöön Peppi-opintotietojärjestelmän syksyn 2021 aikana.

Oulun yliopiston opintotietojärjestelmä on vaihtunut Oodista Peppiin. Käyttökatkon takia suoritusten kirjaamisessa on ruuhkaa, mutta kirjaamme suorituksia mahdollisimman pian. Mikäli kyseessä on valmistuminen, niin voit tarvittaessa ottaa yhteyttä opintohallintoon ().

 

 

 

Itä-Suomen yliopiston opintotietojärjestelmä vaihtuu Oodista Peppiin marraskuussa 2021. Järjestelmänvaihdoksen aikana on muutaman viikon käyttökatko, jolloin opintorekisteriin ei pystytä kirjaamaan esimerkiksi suorituksia tai opinto-oikeuksien muutoksia. Käyttökatko ajoittuu noin viikoille 44-47 (1 - 28.11.2021).  

 

Mikäli siis olet esimerkiksi valmistumassa tai toimittamassa koejakson arviointiasi, lähetä dokumentit tiedekuntaan hyvissä ajoin ennen käyttökatkoa. Käyttökatkon aikanakin hakemuksia käsitellään, mutta mitään tietoja ei voida kirjata rekisteriin eikä todistuksia tehdä. Käyttökatkon jälkeen on odotettavissa ruuhkaa, joten toivomme kärsivällisyyttä. Jos sinulla on kysyttäävää dokumenttien toimittamiseen ja käyttökatkoon liittyen, ole yhteydessä opintohallinnon henkilökuntaan.

« Takaisin uutisarkistoon